Home – Call to Action 20191115 placeholder tekst

HERBERG DE VRIJBOOM

Herberg - Meetings - Events

HERBERG - MEETINGS - EVENTS

Herberg De Vrijboom aan de voet van de Vlaamse Ardennen beschikt over 3 zalen, een industriële keuken, 4 luxueuze kamers en een wellness ruimte in het prachtig gerestaureerde pand in het centrum van Nokere. Alle ruimtes en kamers kunnen zowel individueel als in een pakket gehuurd worden. Verschillende formules zijn mogelijk en we staan u graag bij om te bespreken wat mogelijk is.

Wandel mee doorheen Herberg De Vrijboom

Rechts van het binnenplein ligt "Het Café" gedeelte. Verder vinden we de toiletten, koele berging en afwasruimte gevolgd door de industriële keuken en eetplaats. De grote zaal met bar en conferentieruimte ligt achteraan. Links van het binnenplein bevindt zich het B&B gedeelte met 4 kamers, jacuzzi, sauna, keuken, eetplaats en leefruimte.

KAMERS

De 4 luxueus ingerichte kamers met eigen sanitair en badkamer hebben elk hun eigen unieke karakter. Ontbijt en jacuzzi zijn inbegrepen. Optioneel kan de sauna gereserveerd worden.

KAMER MATHILDE

€ 145 nacht

EVENTS & MEETINGS

Bij Herberg De Vrijboom kan u terecht voor events, meetings en feesten. De 3 zalen en de professionele keuken kunnen afzonderlijk of als geheel verhuurd worden. Het binnenplein kan overkapt worden zodat u buitenactiviteiten kan organiseren zonder schrik te moeten hebben van het belgische weer. De bijhorende B&B is ideaal om gasten te logeren. Aarzel niet om ons te contacteren om de mogelijkheden verder te bespreken.

Sorry, no results were found.

UITGELICHT

Zowel onze B&B, feesrzalen, keuken als café zijn zeer compleet uitgerust om u een comfortabel en luxueus verblijf te bieden.

HEERLIJK ONTBIJT

Als u een kamer boekt in onze B&B is een heerlijk ontbijt inbegrepen. Tussen 8u en 9u30 kan u genieten van verse lokale producten.

JACUZZI

Wie in onze B&B verblijft kan gratis en in alle privacy gebruik maken van onze buiten jacuzzii.

SAUNA

Onze gasten kunnen optioneel gebruik maken van onze sauna. Hygiëne staat centraal en zowel onze sauna als jacuzzi zijn VLAREM-4 gekeurd.

SALON & BUREAU

Wie in de B&B verblijft kan tot rust komen voor de haard in onze authentieke salon of snel nog wat werken in de aansluitende bureau met gratis wifi

MEETING ROOM - LOUNGE

De mezzanine in de feestzaal biedt een ruime vergaderzaal (16-20 p) met aansluitende lounge ruimte. Beamer, projectiescherm en wifi staan ter beschikking.

Bar

Zowel in de feestzaal als in het café gedeelte is een compleet uitgeruste bar met koeling en voldoende bergruimte. Een ruime koele berging is ook voorzien.

GEZELLIG BINNENPLEIN

Op het omsloten binnenplein kan u allerlei buiten activiteiten organiseren. Een optionele overkapping zorgt er voor dat u geen rekening hoeft te houden met de grillen van het belgische weer.

Our stay was amazing. Thank you for hosting us.
Amy Johnson
Adventurer

NOKERE & OMGEVING

Toegangspoort tot de Vlaamse Ardennen, gastronomische regio in de buurt van de historische vlaamse steden.

Culinaire Uitvalsbasis

Gastronomie

In de onmiddellijke omgeving vindt u de sterrenrestaurants Hof van Cleeve, Castor, Bsnoit & Bernard De Witte. En u hoeft de straat maar over te steken en u kan aanschuiven bij Het Landhuys en Tanderus.
Pro Tour

Wielrennen

De Vlaamse Ardennen zijn het centrum van de voorjaarsklassiekers: Omloop Het Nieuwsblad, Nokere koerse, Ronde van Vlaanderen, Gent Wevelgem, E3 prijs. De hellingen en kasseistroken rondom Nokere worden door geen e kele koers overgeslaan
Routes voor elk niveau

Wielertoerisme

Nokere is een fietsknooppunt voor 10-tallen bewegwijzerde fietsroutes. Zowel vlakke routes langs velden en bossen voor het hele gezin als routes over kasseien en hellingen voor de gevorderde wielertoerist en mountainbiker passeren langs Nokere
Vlaamse Ardennen

Wandel Regio

Doorheen Nokere passeren heel mooie wandelroutes langsheen vlaamse velden, bossen en pitoreske gehuchtjes. Alles handig bewegwijzerd en voorzien van voldoende rustieke cafeetjes om de dorstigen te laven met een van de vele streekbieren.
Historische Parels

Kunststeden

Oudenaarde, Kortrijk en Gent liggen op minder dan een half uur rijden. In 45 m bent u in het historische centrum van Brugge.
Heb je nog vragen over de kamers of feestzalen?

Vragen